Vester og spruttrekk tilgjengelig igjen, på Oksval og Fagerstrand - rengjøringsrutiner

Postet av Nesodden kajakklubb den 28. Aug 2020

Klubben åpner igjen for utlån av vester og spruttrekk på Oksval og Fagerstrand. Siden vi fortsatt må ta hensyn til koronasituasjonen krever dette at brukerne nå selv må sørge for rengjøring av lånt utstyr.
Dette gjelder også for Nesoddtangen gård.

Minner om rengjøringsrutinene generelt. Rengjør etter bruk:

• Kajakk - Vask med svamp og såpevann. Vask rundt cockpitkant og luker samt bære håndtak.
  • Åre - vask åreskaft med svamp og såpevann
  • Vest og spruttrekk - dypp i såpevann og skyll av.

Vaskeremedier (vaskekar, såpe og svamp) er tilgjengelig på utlånsstedene.

Ellers se oppslag lokal på utlånsstedet.

Dugnad helgen 8-9 august

Postet av Nesodden kajakklubb den 4. Aug 2020

Nesodden kajakklubb, Indre Oslofjord dykkerklubb og Marinreperatørene inviterer til dugnad førstkommende helg, 8-9 august.

Brakkene er på plass på brygga og nå starter jobben med å gjøre de i brukbar stand.

Her er det oppgaver for enhver smak. Nedriving, oppbygging/snekring og graving.

Les mer under, i de forskjellig eventene og registrer deg gjerne om du tenker og bli  med:

Grave dugnad

Rive dugnad

Snekker dugnad

Kajakkbrygge på Oksval!

Postet av Nesodden kajakklubb den 31. Jul 2020

Nå er det lettere å sette ut kajakk på Oksval brygge. Det er kortere å bære, og på finværsdager på sommeren er det veldig fint å slippe å gå ut fra badestranda. Mange med glassfiberkajakk har lenge etterlyst kajakkbrygge for å slippe å ripe opp kajakken ved utsetting fra en strand. Og så slipper du å bli våt på beina!

Virksomhetsleder Eindom i Nesodden kommune Geir Efjestad sier at denne brygga er ment for utsetting av kajakker, små seilbåter og joller. Planen er at den skal ligge ute mesteparten av året, bortsett fra når det er is.

Brygga viler på en flottør i vannet, slik at avstanden fra brygga til vannflaten er den samme uavhengig av høyvann/lavvann.

Nå er det åpent for nye medlemmer igjen

Postet av Nesodden kajakklubb den 20. Jul 2020

Det er åpnet opp for nye medlemmer igjen! Mange nye kurs i august, og flere kan komme avhengig av etterspørsel. Velkommen til padleglede!

Inntaksstopp fram til medio august

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Jul 2020

Midlertidig inntaksstopp fortsetter. Vi regner med å kunne tilby flere kurs fra midten av august og alle innmeldinger vil bli behandlet kronologisk.

Hvis du har våttkort og ikke trenger kurs, send en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no for å bli medlem allerede nå.