Nå er koden på alle låser endret!

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Mai 2019

De som har betalt medlemskontingent får koden tilsendt koden på SMS i løpet av 9. mai.

De som ikke har betalt, og ønsker medlemskap må betale en av purringene de har mottatt. Hvis de trenger betalingsinfo på nytt: kontakt medlem@nesoddenkajakklubb.no. Når betalingen er registrert vil de få e-post med koden.

8. mai skifter vi kode

Postet av Nesodden kajakklubb den 27. Apr 2019

Nå skulle alle som fortsatt har lyst til å være med i klubben hatt anledning til å betale årskontingent.

I utgangspunktet sendes alle e-poster med informasjon om betaling av årskontingent ut automatisk fra medlemsregisteret. Det sendes da til den e-posten du registrerte deg med da du meldte deg inn i klubben.

Har du ikke fått tilsendt e-post om innbetaling av årskontingetn, kan du sjekke din gamle e-postkonto, har du ikke tilgang til den, men husker e-postadressen og passordet ditt, så kan du logge deg inn på nesoddenkajakklubb.no og rette opp e-postadressen under "Min medlemsprofil" - stor blå knapp på forsiden hvis du er logget inn. Har du ikke tilgang til den e-postkontoen du oppga da du meldte deg inn i klubben og heller ikke husker passordet ditt, kan du ta sende en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no og be om hjelp.

Har du bare glemt passordet ditt, klikker du bare på Logg inn", og så "Glemt passord", så får du tilsendt nytt passord på e-post. Når du har logget deg inn med det, kan du endre passordet under "Min medlemsprofil" - blå knapp på forsiden når du har logget deg inn.

Som sagt endrer vi kode 8. mai. Den sendes til dem som da har betalt årskontingent.

Dugnadsinnsats for klubbhus på Gamlebrygga

Postet av Nesodden kajakklubb den 22. Apr 2019

Vi trodde løpet på brygga var kjørt, men nå har det løsnet:

Det er tverrpolitisk vilje blant politikerne på Nesodden til at vi skal kunne sette opp brakkeriggen på Gamlebrygga, og vi forbereder jobben mens det jobbes med en byggemelding.

Vil du bli med å skape Indre Oslofjords fineste møtested for fjordrelaterte fritidsaktiviteter. Sett deg opp på dugnadslista, og bli med! (Du trenger ikke være medlem av klubben nå for å melde deg på...)

Sett deg opp på dugnadslista

Kurskalenderen for 2019 er klar!

Postet av Nesodden kajakklubb den 4. Apr 2019

Første introkurs er 30. april. Vi har satt opp i alt 12 introkurs. Introkurs gjennomføres på en ettermiddag og varer 3 timer. Du må minimum ha introkurs for å låne kajakk i Nesodden kajakklubb. På introkurs lærer du grunnleggende padleteknikk og kameratredning.

Vi har også satt opp ni grunnkurs. Grunnkurs går over to dager og varer totalt 16 timer. På grunnkurs lærer du mer om padling, sikkerhet og flere redningsteknikker. Du behøver ikke ta introkurs før du tar grunnkurs, men det er en fordel om du har litt padleerfaring.

Du melder deg på kurs fra "KURSKALENDER" under menyen "VÅRE KURS". Introkurs koster kr. 800 og grunnkurs koster kr. 1 250. I tillegg kommer betalingsgebyr. Betaler du fra nettbank er gebyret kr. 14. Benytter du online betaling er gebyret for introkurs kr. 42 og kr. 60 for grunnkurs (prosentvis av summen).

Påmeldingsfrist på kursene er 2 dager før kursstart.

Høydepunkter fra årsmøtet

Postet av Nesodden kajakklubb den 24. Feb 2019

Det var 16 deltakere på årsmøtet.

Sak 9: Behandle regnskap i revidert stand

Regnskapet ble godkjent.

Sak 10: Behandle forslag og saker

Sak 10.1 Forslaget om å kjøpe inn to nye klubbkajakker til Fagerstrand ble vedtatt. Det er ikke behov for å fjerne noen private kajakker for å få plass. Det skal også bli et system for bedre orden og skille mellom private kajakker og klubbkajakker. Forslagsstiller Kent Are Holmen.

Sak 11: Fastsette medlemskontingenter

Medlemskontingenten ble senket med kr. 50, i og med at den ble hevet med kr. 50 I fjor for å ta høyde for gebyr på betaling, som med den forrige betalingsordningen ble dekket av klubben. Med nåværende betalingsordning betales gebyret av medlemmet ved betaling.

Følgende ble vedtatt:

Vanlig medlem: kr. 500

Ungdom: kr. 250 (halvparten av prisen på fullt medlemsskap)

Familie: kr. 750

Sak 12: Fastsette kursavgifter og godtgjøringer

Følgende ble vedtatt:

Kurspriser:

Introkurs kr. 800 (kr. 50 høyere enn styrets forslag)

Grunnkurs kr. 1 300

Teknikkurs kr. 1 300

Godtgjøring til instruktører:

Introkurs kr. 1 200

Grunnkurs/Teknikkurs kr. 5 200

Godtgjøring til styremedlemmer: betalt årskontingent + kr. 5 000

Godtgjøring til leder: betalt årskontingent + kr. 10 000

Sak 13: Vedta budsjett

Styrets forslag ble vedtatt

Sak 14: Vedta organisajsonsplan

Styrets forslag: Styret ber om fullmakt til å vedta organisasjonsplan. Organisasjonsplanen skal regulere NKKs interne organisering og aktivitet.

Styrets forslag ble vedtatt

Sak 15: Valg:

Følgende ble valgt:

Styreleder: Magne Braaten (1 år)

Nestleder: Joanna Zpis (1 år)

Øvrige styremedlemmer: Astrid Bodin (1 år), Øystein Krüger (1 år), Marianne Aars (2 år), Jostein Vorkinn (2 år)

Varamedlem: Judith Hazes (1 år)

Revisorer: Tore Bergh (1 år), Kristian Lindvik (1 år)

Leder av valgkomitéen: Therese Clemetsen

Øvrige medlemmer av valgkomitéen: Christine Hannestad og Kristina Bøstein