Lov for Nesodden kajakklubb er oppdatert i tråd med vedtak på Idrettstinget

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Des 2019

Idrettstinget er Norges idrettsforbunds (NIF) høyeste myndighet. På Idrettstinget 2019 ble det vedtatt en ny lovnorm for idrettslag som er medlemmer av NIF.

I e-post 22. november 2019 fikk Nesodden kajakklubb og alle andre idrettslag som er medlemmer av NIF beskjed om å endre lov for sitt idrettslag slik at den er i tråd med den nye lovnormen og vedta den i styret innen 1. januar 2020.

Lov for Nesodden kajakklubb, endret 6. desember 2019

Informasjonsbrev fra Norges idrettsforbund til alle idrettslag om den nye lovnormen, 22. november 2019

Her ser du hva som er endret i lovnormen

NYHET - Endringer i NIFs regelverk fra 1. januar 2020, nyhetssak med bakgrunnsinformasjon på NIFs hjemmeside

Nå er vårt framtidige klubbhus ferdigmalt!

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Sep 2019

Helgen 21. og 22. september var det malerdugnad, pluss at Jostein skiftet panel på en vegg, på vårt framtidige klubbhus. Sammen med Marinreparatørene og Indre Oslofjord Undervannsklubb disponerer vi 7 moelvenbrakker som for tiden står på Svestad. Vi venter nå på endelig godkjenning fra kommunen før brakkene kan flyttes til gamlebrygga på Nesoddtangen. Materialforvalter Jostein Vorkin hadde en stødig ledelse av dugnaden med alt fra innkjøp av materialer, arbeidsledelse til servering av lunsj. Dugnadsgjengen besto av Anne Inversini, Anne-Grethe Henriksen, Christine Hannestad og Magne Braaten.

Årets høsttur gikk til Håøya

Postet av Nesodden kajakklubb den 10. Sep 2019

I år var det vanskelig å få leid hytte, så da ble det telttur på Håøya. Litt mye regn og vind i starten, men før kvelden kom ble det sol og litt blå himmel.

Vi rydder igjen på Søndre Skjælholmen lørdag 31. august!

Postet av Nesodden kajakklubb den 30. Aug 2019

AVREISE: Vi er på vannet/drar fra Oksval kl 10.
Kommer du padlende fra et annet sted, vennligst gi beskjed slik at vi har oversikt over alle som skal være med (safety first!).

RYDDING: Poser, sekker og hansker deles ut, samt registreringsskjema for å notere type og mengde av det som ryddes.
Så er vi på øya (holmen) fram til kl 13 og padler tilbake.

TA MED det du trenger av mat og drikke (og egen kopp), samt riktig bekledning til været den dagen. Klubben tar også med noe å by på til en pause på holmen.

Det er meldt 6 m/s i vindstyrke fra sør, overskyet, litt antyding til regn kl. 12.

FOR SPØRSMÅL: e-mail: judith.hazes78@gmail.com eller sms: 97681791

VELL MØTT! VI GLEDER OSS!

Høsttur til Håøya 7-8. september

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Aug 2019

Bli med på telttur til Håøya.

Vi drar fra Fagerstrand kl 12.00 på lørdag.

Reserver kajakk på Fagerstrand, eller Nesoddtangen gård.

Klubben sørger for eventuell transport av kajakk fra Nesoddtangen gård til Fagerstrand.

Om det er behov for transport av kajakk, gi beskjed om dette ved påmelding.

Etter å ha installert oss på teltplassen padler vi en fin ettermiddagstur.

Ta med telt og sovepose. Lanterne/hodelykt er lurt.

Klubben ordner med middagsmat lørdag. Annen mat og drikke må deltagerne selv ta med.

Påmelding skjer på hjemmesiden eller facebook.