Har du glemt å betale medlemskapet?

Postet av Nesodden kajakklubb den 19. Jun 2019

I kajakklubben har vi nå ca 500 betalende medlemmer og 200 ikke-betalende. Medlemskontingenten bidrar bl.a til at vi har midler til stadig å kjøpe inn nye kajakker og holde utstyrsparken vår ved like - til glede for medlemmene våre som har lyst til å leie kajakker gratis.

Medlemsavgiften ble sendt ut i slutten av mars, og purringer går automatisk til du eventuelt sier opp medlemskapet.

Hvis du er av dem som ikke har betalt:

• Har du glemt det?
  • Har du ikke oppdatert epostadressen din så du ikke får regningen?
  • Har du sjekket om purringer er kommet i søppelposten?

Takk for at du hjelper oss å rydde opp i dette!

Meld deg på kurs i juni

Postet av Nesodden kajakklubb den 26. Mai 2019

Vi har fire grunnkurs og fire introkurs i juni. Det er ledige plasser på alle kursene.

Introkurs

Introkurset på tre timer er det du må ha som et minimum for å låne kajakk i Nesodden kajakklubb. Det koster 800 kr. + betalingsgebyr.

Grunnkurs

Skal du lære litt mer om padling og sikkerhet bør du ta grunnkurset som går over to dager og er på 16 timer. Det koster 1250 kr. + betalingsgebyr. Våre kurs inngår i kursstigen i Norges padleforbund og våre instruktører har sertifisering i tråd med kravene i Norges padleforbund.

Du må først melde deg inn i klubben

Meld det på kurs nå og få en fin hobby. Nesodden kajakklubb kan tilby et trygt og sosialt padlemiljø. For å melde deg på kurs i Nesodden kajakklubb må du først bli medlem i klubben. Hvis du skal betale med faktura (betale i nettbanken din - gebyr kr 14), kan det ta noen dager, og påmeldingsfristen på kursene er to dager før kursstart, så ikke drøy det for lenge før du bestemmer det for å melde deg på kurs.

Når du skal melde deg inn i klubben bør du først gå til fanen "Bli medlem" og lese om de ulike medlemskapstypene (i grunnen bare to: vanlig medlemsskap eller familiemedlemskap). Så går du til "Bli medlem" og følger instruksjonene (obs. den rimeligste betalingsformen er "faktura" som betyr at du betaler i nettbanken din). Når du er blitt medlem går du til fanen "Våre kurs" og så "Kurskalender". Der finner du et kurs om passer for deg og som har ledige plasser - klikk på "Les mer" og meld deg på kurset.

Nå er koden på alle låser endret!

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Mai 2019

De som har betalt medlemskontingent får koden tilsendt koden på SMS i løpet av 9. mai.

De som ikke har betalt, og ønsker medlemskap må betale en av purringene de har mottatt. Hvis de trenger betalingsinfo på nytt: kontakt medlem@nesoddenkajakklubb.no. Når betalingen er registrert vil de få e-post med koden.

8. mai skifter vi kode

Postet av Nesodden kajakklubb den 27. Apr 2019

Nå skulle alle som fortsatt har lyst til å være med i klubben hatt anledning til å betale årskontingent.

I utgangspunktet sendes alle e-poster med informasjon om betaling av årskontingent ut automatisk fra medlemsregisteret. Det sendes da til den e-posten du registrerte deg med da du meldte deg inn i klubben.

Har du ikke fått tilsendt e-post om innbetaling av årskontingetn, kan du sjekke din gamle e-postkonto, har du ikke tilgang til den, men husker e-postadressen og passordet ditt, så kan du logge deg inn på nesoddenkajakklubb.no og rette opp e-postadressen under "Min medlemsprofil" - stor blå knapp på forsiden hvis du er logget inn. Har du ikke tilgang til den e-postkontoen du oppga da du meldte deg inn i klubben og heller ikke husker passordet ditt, kan du ta sende en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no og be om hjelp.

Har du bare glemt passordet ditt, klikker du bare på Logg inn", og så "Glemt passord", så får du tilsendt nytt passord på e-post. Når du har logget deg inn med det, kan du endre passordet under "Min medlemsprofil" - blå knapp på forsiden når du har logget deg inn.

Som sagt endrer vi kode 8. mai. Den sendes til dem som da har betalt årskontingent.

Dugnadsinnsats for klubbhus på Gamlebrygga

Postet av Nesodden kajakklubb den 22. Apr 2019

Vi trodde løpet på brygga var kjørt, men nå har det løsnet:

Det er tverrpolitisk vilje blant politikerne på Nesodden til at vi skal kunne sette opp brakkeriggen på Gamlebrygga, og vi forbereder jobben mens det jobbes med en byggemelding.

Vil du bli med å skape Indre Oslofjords fineste møtested for fjordrelaterte fritidsaktiviteter. Sett deg opp på dugnadslista, og bli med! (Du trenger ikke være medlem av klubben nå for å melde deg på...)

Sett deg opp på dugnadslista