Kajakkbrygga på Oksval - se video

Postet av Nesodden kajakklubb den 21. Jun 2021

Skal du ut i kajakk fra Oksval i sommer og det er mange folk på stranda og båtforeningen holder på ved utsettingsrampen, så er kajakkbrygga det beste stedet å gå ut i kajakken. Noen kvier seg litt fordi de ikke vet helt hvordan de skal gjøre det. Se på denne videoen, så er du ikke i tvil.

Introkurs for familier!

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Apr 2021

I tillegg til de to kursene som nå er satt opp, regner vi med å ha nok et tilbud til barn og foreldre i vår/sommer. Påmelding til kursene fra kurskalenderen.

Nytt teknikk-kurs med Tanja!

Postet av Nesodden kajakklubb den 7. Apr 2021

Pga stor pågang setter vi opp et nytt 16 timers teknikk-kurs 8. og 9.mai kl 10-18 begge dager

Kurssesongen er snart i gang -påmeldinger er åpnet!

Postet av Nesodden kajakklubb den 19. Mar 2021

Se kurskalenderen. Der kan du finne kurs som passer for deg og melde deg på.

Påmeldingen er gyldig når kurset er betalt.

Medlemskontingent 2021

Postet av Nesodden kajakklubb den 19. Mar 2021

Vi håper du fortsatt vil være medlem i Nesodden kajakklubb. Vi jobber for å gi et stadig bedre tilbud til medlemmene.

Dessverre legger koronapandemien periodevis en demper på vår mulighet til å ha ha organisert aktivitet, men padling er en aktivitet som kan gjennomføres med liten smittefare. Når smittetrykket ikke er spesielt høyt, kan vi med enkle smitteverngrep gjennomføre våre aktiviteter.

Vanlige medlemmer får e-post med tilbud om avtalegiro på e-post 2. april. Familiemedlemmer får e-post allerede nå (19. mars) og av tekniske grunner får de ikke tilbud om avtalegiro.

Medlemskontingenten er kr. 500 for vanlige medlemmer og 750 for familiemedlemsskap.

Styret i Nesodden kajakklubb