Årsmøte 2020 Nesodden kajakklubb

Tid: Torsdag 5. mars kl. 19.00–21.00

Sted: Tangenten, Læringsrom S1

Foreløpig saksliste:

1.    Godkjenne de stemmeberettigede.

2.    Velge dirigent.

3.    Velge protokollfører.

4.    Velge to medlemmer til å underskrive protokollen.

5.    Godkjenne innkallingen.

6.    Godkjenne saklisten.

7.    Godkjenne forretningsorden.

8.    Behandle Nesodden kajakklubbs årsberetning.

9.    Behandle Nesodden kajakklubbs regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets beretning.

10.    Behandle forslag og saker.

11.    Fastsette medlemskontingent.

12.    Vedta Nesodden kajakklubbs budsjett.

1.    Foreta følgende valg:

a)    Styre med leder, nestleder, fire styremedlemmer og ett varamedlem.

b)    Kontrollutvalg med minst to medlemmer og minst ett varamedlem.

c)    Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd Nesodden kajakklubb har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.

d)    Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem.

Saker til årsmøtet

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til leder@nesoddenkajakklubb.no senest 20. februar

Fullstendig saksliste blir publisert senest én uke før årsmøtet

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet vil bli publisert her på www.nesoddenkajakklubb.no senest én uke før årsmøtet.

Kurs i nattnavigering

Postet av Nesodden kajakklubb den 6. Jan 2020

Kurset har som mål å øke navigasjonsferdighetene i klubben slik at vi kan ferdes trygt i mørket og i dårlig sikt. Kurset består av en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske delen tar vi inne på Nesoddtangen gård først og så tar vi den praktiske delen på vannet når mørket faller på.

Kurset begynner kl. 14 og varer til kl. 20. Prisen er kr. 400 + betalingsgebyr (litt forskjellig om du betaler online eller med faktura)

Påmelding og mer informasjon finner du i kurs-/aktivitetskalenderen i høyre spalte på forsiden.

Nyttårspadling 31. desember

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Des 2019

Oppmøte:  kl. 11 på Nesodttangen gård

På vannet: ca. 11.30 - ca. 14.30 (3 timer).

Krav til deltagelse: Grunnkurs eller tilsvarende erfaring. Må tilfredstille krav til bekledning.

Ta med skift og mat og drikke i tørrpose.

Lov for Nesodden kajakklubb er oppdatert i tråd med vedtak på Idrettstinget

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Des 2019

Idrettstinget er Norges idrettsforbunds (NIF) høyeste myndighet. På Idrettstinget 2019 ble det vedtatt en ny lovnorm for idrettslag som er medlemmer av NIF.

I e-post 22. november 2019 fikk Nesodden kajakklubb og alle andre idrettslag som er medlemmer av NIF beskjed om å endre lov for sitt idrettslag slik at den er i tråd med den nye lovnormen og vedta den i styret innen 1. januar 2020.

Lov for Nesodden kajakklubb, endret 6. desember 2019

Informasjonsbrev fra Norges idrettsforbund til alle idrettslag om den nye lovnormen, 22. november 2019

Her ser du hva som er endret i lovnormen

NYHET - Endringer i NIFs regelverk fra 1. januar 2020, nyhetssak med bakgrunnsinformasjon på NIFs hjemmeside

Nå er vårt framtidige klubbhus ferdigmalt!

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Sep 2019

Helgen 21. og 22. september var det malerdugnad, pluss at Jostein skiftet panel på en vegg, på vårt framtidige klubbhus. Sammen med Marinreparatørene og Indre Oslofjord Undervannsklubb disponerer vi 7 moelvenbrakker som for tiden står på Svestad. Vi venter nå på endelig godkjenning fra kommunen før brakkene kan flyttes til gamlebrygga på Nesoddtangen. Materialforvalter Jostein Vorkin hadde en stødig ledelse av dugnaden med alt fra innkjøp av materialer, arbeidsledelse til servering av lunsj. Dugnadsgjengen besto av Anne Inversini, Anne-Grethe Henriksen, Christine Hannestad og Magne Braaten.