Nå er vårt framtidige klubbhus ferdigmalt!

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Sep 2019

Helgen 21. og 22. september var det malerdugnad, pluss at Jostein skiftet panel på en vegg, på vårt framtidige klubbhus. Sammen med Marinreparatørene og Indre Oslofjord Undervannsklubb disponerer vi 7 moelvenbrakker som for tiden står på Svestad. Vi venter nå på endelig godkjenning fra kommunen før brakkene kan flyttes til gamlebrygga på Nesoddtangen. Materialforvalter Jostein Vorkin hadde en stødig ledelse av dugnaden med alt fra innkjøp av materialer, arbeidsledelse til servering av lunsj. Dugnadsgjengen besto av Anne Inversini, Anne-Grethe Henriksen, Christine Hannestad og Magne Braaten.

Årets høsttur gikk til Håøya

Postet av Nesodden kajakklubb den 10. Sep 2019

I år var det vanskelig å få leid hytte, så da ble det telttur på Håøya. Litt mye regn og vind i starten, men før kvelden kom ble det sol og litt blå himmel.

0 Kommentar

Vi rydder igjen på Søndre Skjælholmen lørdag 31. august!

Postet av Nesodden kajakklubb den 30. Aug 2019

AVREISE: Vi er på vannet/drar fra Oksval kl 10.
Kommer du padlende fra et annet sted, vennligst gi beskjed slik at vi har oversikt over alle som skal være med (safety first!).

RYDDING: Poser, sekker og hansker deles ut, samt registreringsskjema for å notere type og mengde av det som ryddes.
Så er vi på øya (holmen) fram til kl 13 og padler tilbake.

TA MED det du trenger av mat og drikke (og egen kopp), samt riktig bekledning til været den dagen. Klubben tar også med noe å by på til en pause på holmen.

Det er meldt 6 m/s i vindstyrke fra sør, overskyet, litt antyding til regn kl. 12.

FOR SPØRSMÅL: e-mail: judith.hazes78@gmail.com eller sms: 97681791

VELL MØTT! VI GLEDER OSS!

Høsttur til Håøya 7-8. september

Postet av Nesodden kajakklubb den 29. Aug 2019

Bli med på telttur til Håøya.

Vi drar fra Fagerstrand kl 12.00 på lørdag.

Reserver kajakk på Fagerstrand, eller Nesoddtangen gård.

Klubben sørger for eventuell transport av kajakk fra Nesoddtangen gård til Fagerstrand.

Om det er behov for transport av kajakk, gi beskjed om dette ved påmelding.

Etter å ha installert oss på teltplassen padler vi en fin ettermiddagstur.

Ta med telt og sovepose. Lanterne/hodelykt er lurt.

Klubben ordner med middagsmat lørdag. Annen mat og drikke må deltagerne selv ta med.

Påmelding skjer på hjemmesiden eller facebook.

0 Kommentar

Nå er det mulig å skaffe seg NKK cap og t-skjorte fra utstyrs-bua på Nesoddtangen gård!

Postet av Nesodden kajakklubb den 21. Aug 2019

NKK's klubbartikler, dvs caps og t-skjorter, er nå tilgjengelig på Nesoddtangen gård.

Et lite 'lager', som vil bli etterfylt etterhvert, er satt ut i utstyrs-bua.

Basert på selvbetjening, kan glade padlere forsyne seg selv og betale via VIPPS til Nesodden kajakklubb.

Pris er 150 kr pr t-skjorte og 100 kr pr cap.