Inntaksstopp fram til medio august

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Jul 2020

Midlertidig inntaksstopp fortsetter. Vi regner med å kunne tilby flere kurs fra midten av august og alle innmeldinger vil bli behandlet kronologisk.

Hvis du har våttkort og ikke trenger kurs, send en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no for å bli medlem allerede nå.

Nytt klubbhus på brygga - dugnader

Postet av Nesodden kajakklubb den 25. Jun 2020

Nå skjer det ting på gamlebrygga!
Fundamentet for det som skal bli lokaler for Marinreperatørene, Indre Oslofjord undervannsklubb og
Nesodden kajakklubb er på plass og brakkene som skal plassers på dette blir heist på plass neste onsdag 1/7.

I denne forbindelse kaller vi inn til 2 dugnader.

Tirsdag 30/6 fra kl 14 på Svestad.
Oppgavene denne dagen vil være klargjøring av brakkene for flytting og noe rydding av
området.
Brakkene står lagret bak/ovenfor dykkerbutikken.

Onsdag 1/7 fra kl 17 på gamlebrygga
Denne dagen blir brakkene flyttet fra Svestad til gamlebrygga.
Oppgavene denne dagen vil være å få brakkene tette slik at de er trygge til over sommeren.
Det vil være å kle igjen åpninger, legge papp på sammenføyninger i tak mm.

Om du har tenkt og bli med gi gjerne beskjed i kommentarfeltet under.

Midlertidig inntaksstopp i Nesodden kajakklubb

Postet av Nesodden kajakklubb den 17. Jun 2020

Siden man må ha minimum introkurs for å få låne kajakk i Nesodden kajakklubb, og vi ikke har kapasitet til å holde flere kurs i juli, stenger vi umiddelbart for innmelding i klubben inntil videre.

Vi åpner for å låne ut vester og spruttrekk igjen på Nesoddtangen gård

Postet av Nesodden kajakklubb den 19. Mai 2020

Vi åpner nå for å låne ut vester og spruttrekk igjen på Nesoddtangen gård (med noen begrensninger).

Dette medfører noen nye rutiner vi må forholde oss til.

På grunn av koronavirus må alt utstyr som vi deler vaskes mellom bruk.

* Kajakk og åre evt pumpe/årepose må du selv vaske før bruk.

Bøtte, svamp og såpe finnes på alle utlånsstedene. Bruk vann fra spring eller sjøvann.

* Vest og spruttrekk vil kajakklubben sørge for blir rengjort. Merk at dette gjelder kun for Nesoddtangen   gård.

* Vest og spruttrekk som HENGER PÅ KLESHENGER kan lånes og benyttes EN gang.

Etter bruk skal utstyret IKKE henges tilbake på kleshenger men legges i kasse merket "brukt utstyr".

Klubben vil sørge for at innhold i bruktkasse blir rengjort og hengt opp igjen på kleshenger, klar for nytt bruk.

Viktig at alle følger overnevnte rutine for at dette skal fungere og vi skal kunne ha "fullt" tilbud.

Ordningen er gjeldende fra torsdag 21/5.

Salg av vester og spruttrekk (UTSOLGT!!)

Postet av Nesodden kajakklubb den 26. Apr 2020

Oppdatering 29/4.

UTSOLGT!!

Beholdningen varte i 16 timer. Håper det blir til glede for de som har kjøpt.

Siden klubben ikke lenger låner ut vest og spruttrekk pga korona-tiltak vil vi selge ut noen gamle vester og spruttrekk for å bøte litt på dette.

* Dette er godt brukt utstyr. Derfor blir det solgt til en rimelig penge (50 - 100kr)

* Utstyret er tilgjengelig i utsyrsbua på Nesoddtangen gård og hver gjenstand er merket med en pris.

* Dette utstyret kan ikke lånes ut, kun kjøpes.

Om dette er interessant kan du ta en tur til Nesoddtangen gård og plukk med en vest og/eller spruttrekk.

Betal med Vipps til #100190 (Nesodden kajakklubb) og merk betaling med "vest" og/eller "trekk"