8. mai skifter vi kode

Postet av Nesodden kajakklubb den 27. Apr 2019

Nå skulle alle som fortsatt har lyst til å være med i klubben hatt anledning til å betale årskontingent. 

I utgangspunktet sendes alle e-poster med informasjon om betaling av årskontingent ut automatisk fra medlemsregisteret. Det sendes da til den e-posten du registrerte deg med da du meldte deg inn i klubben. 

Har du ikke fått tilsendt e-post om innbetaling av årskontingetn, kan du sjekke din gamle e-postkonto, har du ikke tilgang til den, men husker e-postadressen og passordet ditt, så kan du logge deg inn på nesoddenkajakklubb.no og rette opp e-postadressen under "Min medlemsprofil" - stor blå knapp på forsiden hvis du er logget inn. Har du ikke tilgang til den e-postkontoen du oppga da du meldte deg inn i klubben og heller ikke husker passordet ditt, kan du ta sende en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no og be om hjelp. 

Har du bare glemt passordet ditt, klikker du bare på Logg inn", og så "Glemt passord", så får du tilsendt nytt passord på e-post. Når du har logget deg inn med det, kan du endre passordet under "Min medlemsprofil" - blå knapp på forsiden når du har logget deg inn.

Som sagt endrer vi kode 8. mai. Den sendes til dem som da har betalt årskontingent.


1 Kommentar

Dugnadsinnsats for klubbhus på Gamlebrygga

Postet av Nesodden kajakklubb den 22. Apr 2019

Vi trodde løpet på brygga var kjørt, men nå har det løsnet:

Det er tverrpolitisk vilje blant politikerne på Nesodden til at vi skal kunne sette opp brakkeriggen på Gamlebrygga, og vi forbereder jobben mens det jobbes med en byggemelding.

Vil du bli med å skape Indre Oslofjords fineste møtested for fjordrelaterte fritidsaktiviteter. Sett deg opp på dugnadslista, og bli med! (Du trenger ikke være medlem av klubben nå for å melde deg på...)


Sett deg opp på dugnadslista


0 Kommentar

Kurskalenderen for 2019 er klar!

Postet av Nesodden kajakklubb den 4. Apr 2019

Første introkurs er 30. april. Vi har satt opp i alt 12 introkurs. Introkurs gjennomføres på en ettermiddag og varer 3 timer. Du må minimum ha introkurs for å låne kajakk i Nesodden kajakklubb. På introkurs lærer du grunnleggende padleteknikk og kameratredning.

Vi har også satt opp ni grunnkurs. Grunnkurs går over to dager og varer totalt 16 timer. På grunnkurs lærer du mer om padling, sikkerhet og flere redningsteknikker. Du behøver ikke ta introkurs før du tar grunnkurs, men det er en fordel om du har litt padleerfaring.

Du melder deg på kurs fra "KURSKALENDER" under menyen "VÅRE KURS". Introkurs koster kr. 800 og grunnkurs koster kr. 1 250. I tillegg kommer betalingsgebyr. Betaler du fra nettbank er gebyret kr. 14. Benytter du online betaling er gebyret for introkurs kr. 42 og kr. 60 for grunnkurs (prosentvis av summen).

Påmeldingsfrist på kursene er 2 dager før kursstart.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline