Meld deg på kurs i juni

Postet av Nesodden kajakklubb den 26. Mai 2019

Vi har fire grunnkurs og fire introkurs i juni. Det er ledige plasser på alle kursene. 

Introkurs

Introkurset på tre timer er det du må ha som et minimum for å låne kajakk i Nesodden kajakklubb. Det koster 800 kr. + betalingsgebyr. 

Grunnkurs

Skal du lære litt mer om padling og sikkerhet bør du ta grunnkurset som går over to dager og er på 16 timer. Det koster 1250 kr. + betalingsgebyr. Våre kurs inngår i kursstigen i Norges padleforbund og våre instruktører har sertifisering i tråd med kravene i Norges padleforbund.

Du må først melde deg inn i klubben

Meld det på kurs nå og få en fin hobby. Nesodden kajakklubb kan tilby et trygt og sosialt padlemiljø. For å melde deg på kurs i Nesodden kajakklubb må du først bli medlem i klubben. Hvis du skal betale med faktura (betale i nettbanken din - gebyr kr 14), kan det ta noen dager, og påmeldingsfristen på kursene er to dager før kursstart, så ikke drøy det for lenge før du bestemmer det for å melde deg på kurs.

Når du skal melde deg inn i klubben bør du først gå til fanen "Bli medlem" og lese om de ulike medlemskapstypene (i grunnen bare to: vanlig medlemsskap eller familiemedlemskap). Så går du til "Bli medlem" og følger instruksjonene (obs. den rimeligste betalingsformen er "faktura" som betyr at du betaler i nettbanken din). Når du er blitt medlem går du til fanen "Våre kurs" og så "Kurskalender". Der finner du et kurs om passer for deg og som har ledige plasser - klikk på "Les mer" og meld deg på kurset.0 Kommentar

Nå er koden på alle låser endret!

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Mai 2019

De som har betalt medlemskontingent får koden tilsendt koden på SMS i løpet av 9. mai. 

De som ikke har betalt, og ønsker medlemskap må betale en av purringene de har mottatt. Hvis de trenger betalingsinfo på nytt: kontakt medlem@nesoddenkajakklubb.no. Når betalingen er registrert vil de få e-post med koden. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline