Kajakkbrygge på Oksval!

Postet av Nesodden kajakklubb den 31. Jul 2020

Nå er det lettere å sette ut kajakk på Oksval brygge. Det er kortere å bære, og på finværsdager på sommeren er det veldig fint å slippe å gå ut fra badestranda. Mange med glassfiberkajakk har lenge etterlyst kajakkbrygge for å slippe å ripe opp kajakken ved utsetting fra en strand. Og så slipper du å bli våt på beina!

Virksomhetsleder Eindom i Nesodden kommune Geir Efjestad sier at denne brygga er ment for utsetting av kajakker, små seilbåter og joller. Planen er at den skal ligge ute mesteparten av året, bortsett fra når det er is.

Brygga viler på en flottør i vannet, slik at avstanden fra brygga til vannflaten er den samme uavhengig av høyvann/lavvann.0 Kommentar

Nå er det åpent for nye medlemmer igjen

Postet av Nesodden kajakklubb den 20. Jul 2020

Det er åpnet opp for nye medlemmer igjen! Mange nye kurs i august, og flere kan komme avhengig av etterspørsel. Velkommen til padleglede!


0 Kommentar

Inntaksstopp fram til medio august

Postet av Nesodden kajakklubb den 8. Jul 2020

Midlertidig inntaksstopp fortsetter. Vi regner med å kunne tilby flere kurs fra midten av august og alle innmeldinger vil bli behandlet kronologisk.

Hvis du har våttkort og ikke trenger kurs, send en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no for å bli medlem allerede nå.

0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline