Våre ulike medlemskapsalternativer

Vanlig medlemskap

Vanlig medlemskap for enkeltpersoner koster kr. 500 per år + betalingsgebyr*. Du velger "Bli medlem" fra nedtrekksmenyen under menypunktet "Bli medlem". Du fyller inn navn, adresse m.m. og klikker på "Neste" og velger alternativet "Vanlig medlem".

Familiemedlemskap

Familiemedlemskap koster kr. 750 + betalingsgebyr*.

I denne sammenhengen definerer vi familie som personer som har samme adresse og er i familie.

Du oppretter familiemedlemskap på følgende måte:

Velg en person i familien som skal være fakuramottaker. Vedkommende melder seg inn som "Familiemedlem - Fakturamottaker", og betaler kr. 750 i årskontingent + betalingsgebyr*. I kommentarfeltet skriver du inn navnene på de andre medlemmene i familien.

De andre medlemmene i familien melder seg inn som "Familiemedlem", hver for seg, og betaler ikke noen årskontingent. I kommentarfeltet skriver de inn navnet på den som er fakturamottaker i familien.

Halv årskontingent fra 1. september

Melder du deg inn som nytt medlem etter 1. september er det halv årskontingen – kr. 250 + betalingsgebyr* for vanlig medlem og kr. 375 + betalingsgebyr* for familiemedlemskap.

*Betalingsgebyr

Betalingsgebyret er den betalingen betalingsformidleren skal ha. Du kan velge to alternative betalingsmåter.

Velger du "Visa/Mastercard" er betalingsgebyret 5,25 prosent av summen du skal betale. For vanlig medlemskap blir det kr. 26, for familiemedlemskap blir det kr. 39.

Velger du "Faktura" som betyr at du betaler i nettbanken din, er det et fast gebyr på kr. 14 uavhengig av beløpets størrelse.

Den forrige leverandøren vår av nettside og tilhørende betalingstjenester hadde en ordning der klubben ble belastet betalingsgebyrene. Vår nåværende leverandør har en ordning der gebyret belastes det enkelte medlem. For å kompensere for dette senket vi på årets årsmøte årskontingentene med kr. 50. Årskontingentene var tidligere kr. 550 for vanlig medlem og kr. 800 for familiemedlemskap.