Våre ulike medlemskapsalternativer

Vanlig medlemskap

Vanlig medlemskap for enkeltpersoner koster kr. 500 per år. Du velger "Bli medlem" fra nedtrekksmenyen under menypunktet "Bli medlem". Du fyller inn navn, adresse m.m. og klikker på "Neste" og velger alternativet "Vanlig medlem".

Familiemedlemskap

Familiemedlemskap koster kr. 750.

I denne sammenhengen definerer vi familie som personer som har samme adresse og er i familie.

Du oppretter familiemedlemskap på følgende måte:

Velg en person i familien som skal være fakuramottaker. Vedkommende melder seg inn som "Familiemedlem - Fakturamottaker", og betaler kr. 750 i årskontingent. I kommentarfeltet skriver du inn navnene på de andre medlemmene i familien.

De andre medlemmene i familien melder seg inn som "Familiemedlem", hver for seg, og betaler ikke noen årskontingent. I kommentarfeltet skriver de inn navnet på den som er fakturamottaker i familien.

Alle familiemedlemmene er personlige medlemmer i klubben. For eksempel når dere skal låne kajakk, må hvert enkelt familiemedlem reservere sin egen kajakk.

Halv årskontingent fra 1. september

Melder du deg inn som nytt medlem etter 1. september er det halv årskontingen – kr. 250 for vanlig medlem og kr. 375 for familiemedlemskap.