Vi åpner for utlån av kajakker igjen

Postet av Nesodden kajakklubb den 25. Mar 2020

Vi åpner for utlån av kajakker til medlemmer igjen.

Følgende regler gjelder:

 1. Det skal til enhver tid være minst to meters avstand mellom personer som tar ut kajakker, padler eller har gått i land.
 2. Tar du ut kajakk på Nesoddtangen gård, så vask deg godt på hendene (i toaletthuset ved siden av utstyrsboden) før du tar ut kajakk og etter at du er ferdig med turen. Tar du ut kajakk på Oksval eller Fagerstrand må du ha med deg hånddesinfeksjon som du bruker før og etter turen.

Vi har foreløpig stengt for utlån av årer og utstyr. Vi kommer tilbake til dette.

Her er lenke til Helsedirektoratets regler:

Omfattende tiltak for å hindre spredning av koronaviruset, helsenorge.no


2 Kommentarer

Kommentarer

 • Magne Braaten

  24 mars bestemte vi oss for å åpne for å låne ut kajakker igjen. 26 mars hadde vi styremøte igjen og åpnet for å låne ut årer også slik Oslo kajakklubb gjør. Ålene på cockpiten på Perception Essence 16 fot er 89 cm x 49 cm. Det heter spruttrekk. Enig i at det er litt forvirrende med de to innleggene, men ting går fort nå om dagen. Vi skal ha styremøte imorgen, da kan det komme nye bestemmelser, men vi sletter ikke gamle innlegg likevel. Det er alltid det nyeste som gjelder.

  15 april 2020
 • Ingjerd Solvoll

  Hm. Året kan lånes, eller ikke likevel? Det står to forskjellige beskjeder her. Hadde tenkt å kjøpe særtrekk og vest, men åre er LITT mer å dra med frem og tilbake i bagasjen, dersom jeg kan låne? Men: hvilke mål har kajakken når jeg skal kjøpe særtrekk? Feks 87,5x51,5 eller 94x54,5?? H Ingjerd

  15 april 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.