Høsttur til Befalsboligen på Bergholmen

Høsttur til Befalsboligen på Bergholmen


Arrangør: Nesodden kajakklubb
Påmeldingsfrist: 19.09.2021 12:00

Tid


Pris

Påmelding kr 217,00 inkl. avgifter

https://images.app.goo.gl/CzLGtcUYQG5db3Ns9

Velkommen til årets høsttur til befalsboligen på Bergholmen utenfor Drøbak!

Vi har oppmøte lørdag 25.09.2021 og er klar på vannet kl. 14 senest v/Fagerstrand, kajakkstativet der. Det er parkeringsplass mot betaling dersom du kommer med egen bil. Man booker kajakk på Fagerstrand, eller har med egen, eller får fraktet en kajakk fra Oksval eller NTG til Fagerstrand

Det er sengeplasser til 20, men pga smittevern holder vi tallet lavere innendørs Man kan ha med eget telt.  Vi har felles måltider, der klubben(medhjelpere) står for  middag, og hver og en har med frokost og tørrmat til eget bruk. 

Hvor turen går lørdag, er avhengig av vær og vind og turdeltakernes ønsker og form; enten padler vi rett mot Bergsholmen eller vi tar en runde innom Håøya før vi lander på Bergsholmen, som ligger like ved Oscarsborg. I fjor var det veldig fint å ta en topptur på historisk grunn på sydspissen av Håøya på ettermiddagen. Så er det felles middag og kanskje en hyggelig bålkveld under stjernene. Søndag pakker vi sammen etter frokost. Nå kan vi igjen ta en tur innom Håøya, selv om Håøya Naturverksted antakelig holder stengt, eller vi kan legge inn en omvei om Drøbak - eller det er rett tilbake til Fagerstrand. 

Alle må ha med: 

Frokost og tørrmat til eget bruk

Egen tallerken og bestikk til middagen

Det man ønsker av snacks/drikke

Sovepose og håndkle

Varme klær til skift

Hodelykt/lommelykt

Sko man kan gå i for «topptur» på Håøya

2-3 vedkubber om man har til kveldsbål

Dette pakkes i flere, små vanntette poser, evt plastposer


Vi padler i våtdrakt, evt tørrdrakt for de som har/ønsker det. Hvis ikke: tynn ull, mellomlag og vindtett jakke, ullongs/turbukse, varme sokker og dertil egnede sko, hansker, lue. Vannflaske og litt å spise til padleturen underveis. 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.