Grunnkurs med Jørgen , 27., 28. og 29. juni

Grunnkurs med Jørgen , 27., 28. og 29. juni


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 345,00 inkl. avgifter

Grunnkurset i havpadling gir følgende: Du får god trening i å manøvrere kajakken, slik at du kan padle effektivt og mer avslappet. Du får lære redningsøvelser og trene på disse. Har du tatt introkurs fra før, vil grunnkurset både by på flere nye elementer og mer trening. Du behøver ikke å ha tatt introkurs på forhånd, og grunnkurset er et fint sted å starte padlingen. 

Dette kurset er fordelt over tre dager. Mandag 27.6 kl 17-21, tirsdag 28.6 kl 10-16 og onsdag 29.6 kl 10-16. Den ytre rammen for kurset er 16 timer. Det inkluderer godt med pauser, og du kan i stor grad regulere intensiteten selv. Hver kurskveld vil ha litt ulikt fokus. 

Mandag 27. juni: På første kursdag går vi gjennom det man vanligvis går gjennom på et introkurs og litt til. Grunnleggende om utstyret, padling og redning. Har du introkurs fra før, får du utfordringer tilpasset ditt nivå.

Tirsdag 28.juni: Denne kursdagen er innholdet konsentrert om padleteknikk/framdrift og redning/sikkerhet. Målet er at du skal føle deg så trygg på det grunnleggende innen padling at du kan delta på en liten klubbtur eller egenorganisert tur før neste kurskveld. Vi introduserer flere elementer innen padleteknikk/framdrift og redning/sikkerhet. I tillegg lærer du om turplanlegging, vind/bølger og lokale forhold.

Onsdag 29. juni: Siste kursdag planlegger og gjennomfører deltakerne en tur under veiledning av kursleder. Underveis blir det innlagte øvelser og trening. Turmål vil kunne være Ildjernet/Steilene,  Hellvikstrand eller Skjælholmene, avhengig av vær og vind og deltakernes ønsker og ferdighetsnivå.

Hvem passer kurset for? Det passer for deg som er i normalt form og helse, kan svømme og er over 14 år. Har du helsemessige utfordringer som kan få innvirkning på kurset, eller behov for spesielle tilpasninger, bør du ta kontakt med instruktør i forkant av kurset.

  • Du må ha betalt medlemskap i klubben og være innlogget for å melde deg på kurs.
  • Påmelding er gyldig og bindende når vi har mottatt betaling for kurset.
  • Hvis det er færre en fire påmeldte kan kurset bli avlyst inntil 24 timer før kursstart. De påmeldte vil bli varslet per e-post. Det er bare i slike tilfeller du kan få refundert betalingen.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.