Grunnkurs og overnattingstur med Jostein og Jørgen

Grunnkurs og overnattingstur med Jostein og Jørgen


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 294,00 inkl. avgifter

Grunnkurs med overnattingstur

Grunnkurset 29.-30. august inkluderer overnattingstur. Oppmøte på Tangen gård lørdag kl. 10.00. Første økt foregår i bukta der. Etter lunsj pakker vi kajakkene for tur, og padler langs Nesoddens vestside til Steilene. Underveis på turen blir det innlagte øvelser. På Steilene slår vi opp telt og griller. Søndag er første økt med øvelser ved Steilene, før vi padler tilbake og er ferdige innen kl. 1800.

Dette er kurset for deg som vil ha padlekurs og tips og råd for kajakkturer i ett. Du får låne kajakk, åre, spruttrekk, tørrdrakt og neoprensko. 

Du må selv ta med nødvendig turutstyr som telt/sovepose/liggeunderlag, og mat/drikke til alle måltider; to lunsjer, en middag, en frokost og litt ekstra energi i form av nøtter/sjokolade. Ta med tørre klesskift. Alt du tar med må pakkes i vanntette poser (Se f. eks. utvalget hos XXL.). Se eksempel på hvordan kajakk kan pakkes i denne filmen.

Kursledere: Jostein Vorkinn og Jørgen Moltubak

Maks antall deltakere: 8Grunnkurset er et 16 timers kurs - og passer for deg som har tatt introkurs og/eller padlet litt før, og vil lære mer teknikk og flere redningsøvelse, og bli tryggere i kajakken. For mer om innholdet i grunnkurset les her.


Du må være medlem og innlogget for å melde deg på kurs.

Påmelding er gyldig og bindende når vi har mottatt betaling for kurset.

Hvis det er færre en fire påmeldte kan kurset bli avlyst inntil 24 timer før kursstart. 

De påmeldte vil bli varslet per e-post. Det er bare i slike tilfeller du kan få refundert betalingen.

Dersom værforholdene tilsier at det ikke lar seg gjøre å padle på tur/overnatte, vil kurset kunne bli gjennomført som et ordinært kurs på dagtid ved Tangen gård. Beskjed om dette blir evt. gitt så tidlig som mulig.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.