Grunnkurs med Ulrich

Grunnkurs med Ulrich


Arrangør: Nesodden kajakklubb
Påmeldingsfrist: 18.08.2022 10:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 345,00 inkl. avgifter

Grunnkurset i havpadling gir følgende: Du får god trening i å manøvrere kajakken, slik at du kan padle effektivt og mer avslappet. Du får lære redningsøvelser og trene på disse. Har du tatt introkurs fra før, vil grunnkurset både by på flere nye elementer og mer trening. Du behøver ikke å ha tatt introkurs på forhånd, og grunnkurset er et fint sted å starte padlingen. 

Dette kurset er fordelt over en helg. 10-18 lørdag og søndag.  Den ytre rammen for kurset er 16 timer. Det inkluderer godt med pauser, og du kan i stor grad regulere intensiteten selv.  Kurset inneholder bl.a:  

  •  Grunnleggende om utstyret, padling og redning. Har du introkurs fra før, får du utfordringer tilpasset ditt nivå.
  • Padleteknikk/framdrift og redning/sikkerhet. 
  • Turplanlegging, vind/bølger og lokale forhold.
  • Avhengig av vær vind, og deltakernes forutsetninger og ønsker, vil søndagen bli en tur under veiledning av kursleder. Underveis blir det innlagte øvelser og trening. Turmål vil kunne være Ildjernet/Steilene,  Hellvikstrand eller Skjælholmene.

Hvem passer kurset for? Det passer for deg som er i normalt form og helse, kan svømme og er over 14 år. Har du helsemessige utfordringer som kan få innvirkning på kurset, eller behov for spesielle tilpasninger, bør du ta kontakt med instruktør i forkant av kurset.

  • Du må ha betalt medlemskap i klubben og være innlogget for å melde deg på kurs.
  • Påmelding er gyldig og bindende når vi har mottatt betaling for kurset.
  • Hvis det er færre en fire påmeldte kan kurset bli avlyst inntil 24 timer før kursstart. De påmeldte vil bli varslet per e-post. Det er bare i slike tilfeller du kan få refundert betalingen.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.