Overnattingstur til Koster


Arrangør: Nesodden kajakklubb
Påmeldingsfrist: 23.05.2024 18:00

Tid


Pris

Påmelding kr 450,00 inkl. avgifter

NKK arrangerer vårtur til Koster helgen 24-26 mai, vi har BaseCamp på Bofors Camping her vil vi leie ei hytte hvor det er plass til 8 personer. Det vil også være muligheter for å sove i telt om vi skullebli mange. Hytta er tenkt som et felles oppholdsted for mat og sosialtnsamvær om værgudene ikke spiller på lag.

Koster er en vakker øygruppe på vestkysten av Sverige utenfor Strömstad, og det er et fantastisk sted for en kajakkturer. Vi padler ca 3 km over åpent farvann for å komme til sydspissen av Syd Koster og her i fra er det et padle eldorado uten like med mange flotte svarbergsformasjoner og rikt dyreliv. Vi grov plalnegger turen med rom for avstkkere om vær og padleformen tillater det. Om været ikke tillater padling over til Koster så er det mange flotte kanaler å padle i på innsiden av Bofors Camping
så padling blir det uansett.

Turledere: Ivar og Christine

Turen er for deg som har grunnkurs hav og har padlet en del etter gjennomført kurs. Regn med etapper i kajakken på ca 20 km og 2 timer pluss mellom pauser. 

Litt øvet plussGjennomført grunnkursMå være komfortable med 3-stjerners forhold. Noe eksponert farvann, laber bris (<7,9 m/s), bølgehøyde mellom 0,5 og 1,25 meter i snitt.

Turen gjennomføres med minimum 4 påmeldte. Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.