Min medlemsprofil

Kurs-/ aktivitetskalender

15. mai
lør

Grunnkurs med Jostein

10:00

16 timers kurs - krever at du har noe padleerfaring.Du må…

Les mer
20. mai
tor

Introkurs med Marianne

17:00

Grunnleggende om sikkerhet og padling. Du må være…

Les mer
20. mai
tor

Torsdagspadling

18:00

Klubbtur hver torsdag fra Nesoddtangen gård.
Dette er en tur som…

Les mer
22. mai
lør

Grunnkurs med Kent Are

10:00

Grunnkurset i havpadling har tre hoveområder: Du får god…

Les mer
27. mai
tor

Torsdagspadling

18:00

Klubbtur hver torsdag fra Nesoddtangen gård.
Dette er en tur som…

Les mer

Om oss

Som medlem kan du låne klubbens kajakker når du vil, men du må ha gjennomgått introduksjonskurs (eller grunnkurs), enten i Nesodden kajakklubb eller annen klubb tilknyttet Norges Padleforbund. Du kan også låne åre, og på Nesoddtangen gård kan du også låne spruttrekk, og vest. Nå under koronapandemien må du vaske åra etter bruk og det er spesielle regler for utlån av spruttrekk og vest - se artikkelen "Vi åpner for å låne ut vester og spruttrekk igjen på Nesoddtangen gård" som ligger her på forsiden. Når du skal låne kajakk reserverer du kajakk på denne nettsiden (menyen BOOKING AV KAJAKK). På Introkurs får du informasjon om dette.

 

Plass til egen kajakk

Vi har en container på øvre parkeringsplass ved Oksval brygge for oppbevaring av medlemmenes private kajakker, og ett stativ på Nesoddtangen gård, reservert for medlemmers private kajakker. Vi har også noen plasser for private kajakker i stativet på Fagerstrand.

 

Turer

Klubben arrangerer flere turer, blant annet en helgetur på høsten der vi overnatter i en av kystledhyttene til Oslofjordens Friluftsråd. De fleste turene avtaler vi på vår Facebookgruppe.

 

Kurs

Klubben holder tre timers introduksjonskurs (vår og høst). Vi arrangerer også Grunnkurs og Teknikkurs som varer 16 timer over to dager. Les mer under fanen Kurs.

Levert av IdrettenOnline