Min medlemsprofil

Kurs-/ aktivitetskalender

 • Mal for påmelding til kurs
  Mal for påmelding til kurs ons., 1. Jan, 17:00 - 20:00

  Grunnleggende om sikkerhet og padling. Du må være innlogget for å melde deg på kurs.Påmelding er gyldig og bindende når vi har mottatt betaling for kurset.Hvis det er færre en fire påmeldte kan kurset bli avlyst inntil 24 timer før kursstar

  Kalender:
  Nesodden kajakklubb
  Når:
  ons., 1. Jan, 17:00 - 20:00
  Les mer

Om oss

Som medlem kan du låne klubbens kajakker når du vil, men du må ha gjennomgått introduksjonskurs (eller grunnkurs), enten i Nesodden kajakklubb eller annen klubb tilknyttet Norges Padleforbund. Du kan også låne spruttrekk, vest og åre. Når du skal låne kajakk reserverer du kajakk på denne nettsiden. På Introkurs får du informasjon om dette.

 

Plass til egen kajakk

Vi har en container på øvre parkeringsplass ved Oksval brygge for oppbevaring av medlemmenes private kajakker, og ett stativ på Nesoddtangen gård, reservert for medlemmers private kajakker. Vi har også noen plasser for private kajakker i stativet på Fagerstrand.

 

Turer

Klubben arrangerer flere turer, blant annet en helgetur på høsten der vi overnatter i en av kystledhyttene til Oslofjordens Friluftsråd. De fleste turene avtaler vi på vår Facebookgruppe.

 

Kurs

Klubben holder tre timers introduksjonskurs (vår og høst). Vi arrangerer også Grunnkurs og Teknikkurs som varer 16 timer over to dager. Les mer under fanen Kurs.

Levert av IdrettenOnline