Nyhetsbrev februar

Postet av Siri Margrethe Bækken den 1. Mar 2024

Onsdag var det årsmøtet i IOUK, og vi fikk inn to nye styremedlemmer: Max Reynolds og Preben Ingebrigsten. Siri Bækken fortsetter som leder, Odd Johansen som nestleder og Bjørnar Lia som styremedlem. Det er flere oppgaver å ta tak i, og noe av det vi ønsker å få til er jevnlige dykk med både fridykkere og apparatdykkere. Rune Haldorsen og Dag Reynolds er ansvarlig for søndagsdykk og det er satt opp månedlige dykk ut året som du finner i kalenderen. Mer informasjon om det enkelte dykk kommer etter hvert.

Neste dykk er søndag 3. mars, som Espen Sømod arrangerer. Om du ønsker å delta, send han en melding på 905 54 989 eller e-post på e.somod@gmail.com

Vi jobber også med å få klubbutstyret i tipp topp stand, slik at det er mulig å låne ut til medlemmer. Det har vært noen utstyrsdugnader allerede, og vi trenger noen flere før det er klart for å brukes. 

Videre sikter vi oss inn på å få opp engasjement og medlemsmassen i klubben, og planlegger et fridykkerkurs og et oppfriskningskurs for apparatdykkere i løpet av året. I tillegg blir det fotoworkshop med Rune Haldorsen. 

Jeg haper vi sees på arrangementer utover våren. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.