8. mai skifter vi kode

Postet av Nesodden kajakklubb den 27. Apr 2019

Nå skulle alle som fortsatt har lyst til å være med i klubben hatt anledning til å betale årskontingent. 

I utgangspunktet sendes alle e-poster med informasjon om betaling av årskontingent ut automatisk fra medlemsregisteret. Det sendes da til den e-posten du registrerte deg med da du meldte deg inn i klubben. 

Har du ikke fått tilsendt e-post om innbetaling av årskontingetn, kan du sjekke din gamle e-postkonto, har du ikke tilgang til den, men husker e-postadressen og passordet ditt, så kan du logge deg inn på nesoddenkajakklubb.no og rette opp e-postadressen under "Min medlemsprofil" - stor blå knapp på forsiden hvis du er logget inn. Har du ikke tilgang til den e-postkontoen du oppga da du meldte deg inn i klubben og heller ikke husker passordet ditt, kan du ta sende en e-post til medlem@nesoddenkajakklubb.no og be om hjelp. 

Har du bare glemt passordet ditt, klikker du bare på Logg inn", og så "Glemt passord", så får du tilsendt nytt passord på e-post. Når du har logget deg inn med det, kan du endre passordet under "Min medlemsprofil" - blå knapp på forsiden når du har logget deg inn.

Som sagt endrer vi kode 8. mai. Den sendes til dem som da har betalt årskontingent.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Anne-Gunhild Wille

    Hei! Jeg planlegger å låne kajakk i neste uke, men kan ikke se at jeg har fått tilsendt kode til låsen? Kan dere sende den? Hilsen Anne W

    17 juli 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.