Vinterpadling

Postet av Frode Meisingset den 27. Sep 2023

Kjære padlere,

høsten er unektelig her, og med det følger stadig mørkere kvelder. Derfor er førstkommende torsdag siste mulighet for i år til å delta på våre hyggelige torsdagsturer, denne gang med Christine Hannestad som turleder.

Men selv om det blir både mørkere og kaldere, er det ingen grunn til å pakke bort padleutstyret. Vinterpadling er virkelig å anbefale, fritt for småbåter og mange fine naturopplevelser. Vi arrangere søndagsturer gjennom hele vinteren, følg med på vår Facebook-side for informasjon om arrangementene. Kanskje du kan være med å padle julen inn den 23. desember? Eller hva med nyttårspadling?

For å kunne være med på vinterpadling, trengs det litt mer utstyr, i hvert fall en tørrdrakt, gode padlesko og noe varmt på hendene. Nysgjerrig på om vinterpadling kan være noe for deg, men trenger det siste dyttet? Christine og Anne-Karine arrangerer redninger, rull og tull ved Nesoddtangen gård førstkommende lørdag fra 11 - 14. Her kan du låne tørrdrakt, og plukke opp et og annet tips om vinterpadling. Dersom du trenger utstyr, husk at du får 15% hos West Systems mot å vise medlemskortet.

Håper vi sees på vannet gjennom vinteren!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.