Nyhetsbrev mai

Postet av Siri Margrethe Bækken den 31. Mai 2024


For et vær vi har hatt i mai! Det begynner å bli en grei temperatur i vannet nå, så det er bare å hive seg uti. 1. juni er det mulighet å få seg et dykk fra Kollektivbrygga, med mulighet for å delta på artsjakten. Vi får besøk av biologistudenter fra NMBU som er ivrige artsjegere denne dagen, og her er det mulighet for å få svar på litt av hvert. 

26. mai ble det arrangert åpen dag på brygga, hvor både Marinreparatørende, Kajakklubben og IOUK var representert. Det var en fantastisk varm dag, og vi serverte sveler, saft og kafe. Flere kom innom og lurte på hva vi holdt på med. Flere ble nysgjerrige på å høre om den Marinreparatørenes marine nyttehagen, fredning av hummer, og utstyret IOUK har til utlån. 

Dykkestigen er nå montert, så vi lett kan komme opp av vannet. Odd og Bjørnar stod for montering en varm maidag, og det er nå betydelig enklere å komme seg opp av vannet, både for dykkere og kajakkere. 

Vi vurderer å arrangere oppfriskningskurs for apparatdykkere til høsten. Dersom du er interessert, ta kontakt med Siri Bækken, siri.baekken@gmail.com, tlf 91178101, og gi beskjed om det er noe du kunne tenke deg. Tid og sted er ikke avklart, så dette er kun for å høre om det er interesse. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.