Nyhetsbrev januar

Postet av Siri Margrethe Bækken den 1. Feb 2024

Bilde: Rune Haldorsen


Hei dykkevenner, 

Da er vi akkurat blitt ferdige med den første måneden i året, og det har skjedd litt av hvert. Vi har hatt utstyrsdugnad, dykk og foredrag.

Januardykket var på den marine nyttehagen Marinreparatørene har plassert utenfor Kollektivbrygga. Det var både fridykkere og apparatdykkere i vannet, og noen fikk studert nyttehagen. Andre ble opptatt med å ta bilder på veien bort, og måtte snu på grunn av lekkasje før det ble alt for kaldt. 

Vi fikk også foredrag med Lars Dalen om hvordan vi som dykkere kan bidra til å restaurere et område i fjorden, som å telle arter innenfor et område, rydde et område for kråkeboller for å undersøke deres påvirkning og hvordan vi kan rydde på mest mulig effektiv måte. Vi fikk også mer informasjon om den marine nyttehagen, og videre planer her. Besøkende var blant annet en stor, hyggelig gjeng fra NMBU som var svært interessert i alger. Kanskje kan vi få til et godt samarbeid med andre som brenner for havet.  

Onsdag 28. februar blir det årsmøte på Kollektivbrygga, og vi oppfordrer alle til å møte opp. Det vil bli servert pizza og brus. Kunne du tenke deg å være med i styret i IOUK? 

Ta kontakt med valgkomitén:

Lars Dalen: lars@marinrep.no

Dag Reynolds: dagreynolds6@gmail.com

Kristine Grimsrud: kristine.grimsrud@ssb.no


Hilsen Styreleder

Siri BækkenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Siri Margrethe Bækken